Bestil din maling online

Find det bedste maling online

Du har måske været vant til at hente dit maling ude i byen hos den nærmeste farvehandler? Men det behøver du altså ikke længere, du kan nemt og hurtigt bestille det hos colorworld.dk og hvis du bestiller inden kl 15, så bliver din ordre sendt samme dag! Det betyder altså du kan få leveret maling, spartel, filt og meget mere lige til din dør dagen efter, til dit gør det selv projekt. Hos colorworld.dk kan du finde et væld af alt til dit malerprojekt, du kan finde maling, spartel, filt, grundere tapet og meget mere, vi tør godt love dig at de har det du lige står og mangler til dit gør-det-selv projekt. Du kan endda inde på deres side vælge mellem 100 farver, hvor når du så vælger en farve inde på et produkt, så kan du se farven på en væg, så du bedre kan få et overblik over hvilken farve som vil passe perfekt ind hos dig!

Hvorfor købe maling online?

Det er da meget nemt, i stedet for at skulle ud og køre og stå og vente i kø hos farvehandleren, så kan du nu gøre det i ro og mag hjemmefra sofaen! Du har altid 365 returret, og så kan du nemt og enkelt sende din ordre retur, hvis du skulle være utilfreds med din ordre. Du kan nemt vælge mellem 100 forskellige farver til dit hjem og du kan endda få tilsendt en farveprøve, så du kan teste farven af inden du maler hele væggen, for at se om det er den farve som du skal. bruge til dit hjem. Nu tænker du måske, det lyder dyrt at få sendt maling? Men nej du betaler kun 39 kroner i fragt og køber du for mere end 599 kr, så for du endda fri fragt i hele Danmark.

Fri fragt – gratis levering ved køb over 699 kr

Vi elsker at være billige! Derfor skal du heller ikke betale noget i fragt for ordre over 699 kr. Samtidig har vi nedsat fragtprisen, så du kun betaler fra 39 kr. ved ordre under 699 kr. Det er altså ordrens størrelse der afgør prisen. Vi leverer lagervarer indenfor 1-3 hverdage til kantsten. Levering til kantsten er dertil, hvor første løft skal ske eller dertil hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig. F.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage. Du vil modtage en SMS eller e-mail fra os dagen før ankomst og leverancer sker i tidsrummet 07.00 – 17.00.

Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, hvis du vælger at få varen leveret. Vi kan stille varen på et sted efter din anvisning, hvis du ønsker det. Dette kan du oplyse når du har lagt varen i kurven.

Besøg colorworld.dk her og find det du skal bruge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *