Find den rigtige sofa

Leder du efter en ny sofa til dit nye hjem?

Så er du kommet det helt rette sted hen, vi har her samlet de 3 hotteste sofaer i denne uge. Hver uge finder vi de 3 flotteste, hotteste og fedeste sofaer og opdatere dette indlæg, så du hver uge kan finde 3 nye sofaer som vi anbefaler. Når det kommer til at købe en ny sofa, så kan det være en meget svær beslutning. Det er nemlig i sofaen som vi samles, når vi skal hygge med venner, veninder eller familliemedlemmer og når du selv skal slappe af efter en lang dag på arbejde. Så derfor skal du selvfølgelig overveje dit valg grundigt, så du for en sofa hjem til dig som du både kan bruge i mange år frem, men som også pynter dit hjem og du er glad for. Udvalget af sofaer online er kæmpe, og det kan derfor være svært at vælge hvilken der er gode og hvilke der er gode, som samtidig har en god pris. Muligheder er mange, skal sofaen være uden ben, en blød sofa eller måske en fast sofa? For at gøre din beslutning lidt nemmere har vi her samlet 3 sofaer som vi har testes og som er super gode!

6 ting der gør en sofa god

  1. Den skal være blød
  2. Den skal være holdbar
  3. Den skal være billig
  4. Den skal være flot
  5. Den skal have en god siddedybde
  6. Den skal være i et godt kvalitets stof

Hvilke funktioner skal din sofa have?

En af de vigtigeste ting inden du køber en ny sofa, er at du skal overveje hvilke funktioner din nye sofa skal have. Er i en stor børnefamilie, som har brug for meget sofaplads? eller skal du have en rigtig flyder, hvor du kan smide benene op efter en lang hård dag på arbejdet? Hvis det er nogle af de funktioner du ønsker, så vil vi anbefale dig at kigge efter en stor og blød sofa. Bløde hynder er vejen frem til en rigtig god blød sofa, som man sidder rigtig godt i. Hvis du tænker at din sofa skal bruges mere til siddefunktioner, så skal du gå efter en sofa med faste hynder, de har typisk bedre siddefunktion. Siddedybden på en sofa kan variere rigtig meget, vi anbefaler derfor du overvejer hvor ret din ryg skal sidde når du sidder i sofaen. Hvis. du gerne vil sidde helt oprejst, vil vi anbefale dig at gå efter en sofa som ikke er så dyb, og har. en høj ryg. 

Hvilket stof, ben og design?

Nu er sofaen endelig valgt, så nu kommer det svære valg angående stof, læder, farve, ben og design? Er du den klassiske type som er til rene linjer, og minimalistiske farve? Eller er du den mere spontane og modige type, som er klar til at kaste lidt kulør på indretningen? Bor du meget stilrent, med få farver i hjemmet, vil en farvet sofa måske skabe lidt liv og personlighed i hjemmet.Er dit hjem derimod udsmykket med flotte farve og mange genstande vil en grå sofa skabe ro for øjet og give indretningen et mere roligt og afbalanceret udtryk. Stof eller læder? Overvej hvad der passer bedst til din stil og indretning. Vi har et kæmpe udvalg af stofsofaer i forskellige farver og materialer, hvilket gør en stofsofa til det rigtige valg for mange.

Læs også om kristines liv her www.kristinesverden.dk

Se alle sofaerne på www.sofatesten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *